nog even wachten op 2019

Hoe leuk is dit? Een nieuwe website met een eigen blog! Zo kan iedereen tijdens een bezoekje aan de site het laatste nieuws lezen. Op de camping gebeurt er momenteel niet zoveel. Geen winterslaap maar wel dicht tot 1 april. De dieren zijn er natuurlijk wel en worden dagelijks verzorgd. Omdat Turbo nogal eenzaam leek, ben ik op zoek gegaan naar een vriendin. Via facebook had ik binnen een half uur reactie op mijn oproep. Het nieuwe ‘dames’konijn huppelt inmiddels vrolijk rond en met de sociale interactie tussen Turbo en konijn zit het ook wel snor. Ze gaan wel een beetje hun eigen gang maar delen wel de dagelijkse maaltijd. Weet je een leuke naam voor konijn, laat het dan weten via de facebook pagina van de lachende loods! Met alle paarden gaat het goed. Het is inmiddels wel nat op de track en de paddock dus ik heb besloten om vlas in de stallen te doen zodat ze een droge plek hebben om te liggen. De meeste paarden liggen echter gewoon in het natte zand en gebruiken de stal als?…jeps, als toiletruimte. Paarden leven het liefst onder de blote sterrenhemel heb ik kunnen constateren de afgelopen dagen met of zonder nat zand, het maakt hen allemaal niets uit. We gaan richting het nieuwe jaar en de eerste reserveringen via de nieuwe website zijn binnen. Het was wel even een spannend momentje om te kijken of het allemaal goed werkt maar tot nu toe gaat het prima.

Laatste blogs

Het zit erop voor 2020…

Het zit erop voor 2020…

Het seizoen van 2020 zit er op. Het is heel druk geweest in het hoogseizoen en we hebben genoten van de aanwezigheid van gezellige mensen en het mooie zomerweer. In 2021 hopen we dat we veel van de nieuwe gasten weer een keer mogen ontvangen. Natuurlijk hopen we op...

de douches vanaf 15 juni weer in gebruik

de douches vanaf 15 juni weer in gebruik

Fijn dat u weer gewoon kunt douchen bij ons. Het werd tijd!! Laatste blogs Over mij Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en...

De camping weer in bedrijf!

De camping weer in bedrijf!

Veel sneller ik had verwacht, is de situatie gewijzigd. We gaan vanaf vandaag starten met het openstellen van een paar kampeerplaatsen en vanaf 29 mei 75 % van de camping. Het is echter wel zo dat het toiletgebouw pas na 1 juli geopend kan worden. U kunt dus geen...

Update Corona

Update Corona

Coronacrisis - tijdelijke sluiting camping.   Wat een nare tijd nu...zoveel mensen ernstig ziek door het virus. Om verdere besmetting en verspreiding te voorkomen, heeft de veiligheidsregio Zeeland besloten geen toeristen in Zeeland te laten overnachten. Tot hoelang...

Op naar 2020!

Op naar 2020!

De camping is alweer een aantal weken gesloten. Het seizoen van 2019 is voor ons heel leuk geweest met vele passanten uit alle windhoeken van Nederland en andere Europese landen. De komende maanden staan voor mij in het teken van werken in het onderwijs en de paarden...

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via