Camping

Kamperen met genoeg faciliteiten

Twee kampeervelden met 14 ruime plaatsen omringd door struiken en bomen die bescherming geven tegen het soms winderige weer in Zeeland. We genieten hier echter wel van de meeste zonuren en ook op de camping is daar genoeg van mee te maken.

Onze appelbomen vrolijken de camping op met mooie bloesem in het voorjaar. Indien u aan het eind van de zomer nog een paar dagen langskomt, kunt u zelf een portie onbespoten appels van de bomen plukken.

Het toiletgebouw heeft 4 toiletten, 3 douches, 2 wastafels, een koelkast en een wasmachine. Er is een buitenafwasplaats. Iedere kampeerplek heeft een elektriciteitsvoorziening van 6 ampère. Uw auto staat niet bij de caravan of tent, maar op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplaats.

Een stacaravan huren

De stacaravan is voorzien van vier vaste slaapplaatsen, een tweepersoonsbed en een stapelbed. De keuken is volledig ingericht. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is verwarming. Bij de caravan staat een tuinset.

Voor kinderen en volwassenen

Op het terrein van de camping verblijven ook paarden. Deze paarden leiden een zo natuurlijk mogelijk leven in een paddockparadise. De verbinding van de wei naar de stal is te aanschouwen vanaf uw kampeerplek. Paarden beleven kun je bij ons dus volop!

“Verbeter de relatie met je paard, creëer een vriendschap en je hebt een paard dat echt met jou gaat samenwerken”

Dit is het uitgangspunt in de omgang met de paarden hier en dat is werkelijk anders dan de meeste mensen die iets met paarden doen, gewend zijn. Veel van onze paarden geven de voorkeur aan het werken met mensen vanaf de grond. Bij interesse kan iedere campinggast dat bij ons meemaken. Bij de verzorging van onze paarden en van de andere aanwezige kleinere dieren zoals konijnen en kippen, is hulp altijd welkom.