grassprieten en zonnestralen

Mijn laatste blog is alweer even geleden…..het is hier al een paar dagen prachtig weer! De grond is aan het drogen en dat betekent dat er een begin gemaakt kan worden met de nieuwe kampvuurplaats. Iemand die al eens op de camping geweest is, heeft deze het afgelopen seizoen gemist. De voormalige kampvuurplaats ligt nu precies onder het afscheidingshek van paardenpad en camping. Om het vuur en de gezelligheid daarom heen iets meer comfort en ruimte te geven, wordt deze nu aan de andere kant van het grote kampeerveld gemaakt met twee houten banken. Een stukje eromheen zal worden verhard. Komende week gaan de werkzaamheden van start.

De paarden zijn er nog steeds maar we hebben helaas afscheid moeten nemen van Skip. Het is heel verdrietig maar een ernstige ontsteking in zijn hoefgewricht werd geconstateerd tijdens een opname in een paardenkliniek in België. Zelfs een operatie kon herstel niet garanderen dus moest ik het moeilijke besluit nemen dit jonge, prachtige en ontzettend lieve, leuke paard te laten gaan. Veel campinggasten en ikzelf ook zullen hem nog lang gaan missen. Op de website was al duidelijk geworden dat we hier een andere weg zijn ingeslagen wat betreft de omgang met paarden en ponys. Nu gebleken is dat Jackson een spierziekte heeft en onze Pippa ook een dagje ouder wordt, is de uitdaging om te werken met onze paarden vanuit hun plezier nog groter geworden. Voor de kinderen wil Amingo ook liever vanaf de grond met hen aan het werk en dan kun je zo goed zien hoe gezellig ze het vindt om met mensen te zijn. Kortom, we staan weer klaar voor een nieuw seizoen en hopen op mooi weer en veel leuke momenten met onze klanten en dieren.

Laatste blogs

Op naar 2020!

Op naar 2020!

De camping is alweer een aantal weken gesloten. Het seizoen van 2019 is voor ons heel leuk geweest met vele passanten uit alle windhoeken van Nederland en andere Europese landen. De komende maanden staan voor mij in het teken van werken in het onderwijs en de paarden...

de camping is open voor het seizoen van 2019

de camping is open voor het seizoen van 2019

Vorig weekend hebben we de vlaggen langs de kant van de weg gezet en is de eerste kampeerders zijn inmiddels gekomen. Er heerst nog een heerlijke rust hier. Af en toe komt er een camper voorbij voor 1 of 2 nachten. Het weer is tot nu toe heerlijk en we bereiden ons...

Ontspannen op het strand

Ontspannen op het strand

He he eindelijk kunnen we weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat het strand op met honden en paarden. Daar geniet ik altijd zo van!

Amingo

Amingo

De proeftijd van Amingo bij een andere kudde bleek helaas geen succes. Op vakantie besloot ik dat Amingo bij ons moet blijven.

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via