Heerlijke zomer

Wat vliegt zo’n zomer toch altijd voorbij! Het was weer een heerlijke tijd met veel gezelligheid en mooi weer. Als er in totaal een week van regenachtige dagen is geweest in een tijdsbestek van 8 weken, dan mag je op een Nederlandse camping toch niet klagen. Er is veel tevredenheid onder de klanten die komen en gaan. ‘het is hier heerlijk rustig en mooi groen’ is een zin waar veel mensen ons mee verblijdden bij vertrek. Het is geweldig om als campinghouder af en toe binnen te mogen kijken bij al die mooie campers die bij even een paar dagen bij ons komen staan. Veel ‘camperaars’ houden van fietsen en kiezen voor onze camping omdat je van hieruit een perfecte fiets startplaats hebben voor de verschillende mooie stadjes op Walcheren. Ook heb ik ervaren dat het fijn is dat de fietsen overdekt kunnen staan en dat er een oplaad mogelijkheid is voor alle accu’s. De kinderen hebben genoten van heel veel knuffels van onze paarden en pony’s. Wandelen aan een lang touw of helemaal geen touw met een pony geeft soms een hele andere dimensie aan het samenzijn met paarden dan altijd maar op die rug te klimmen terwijl je elkaar amper kent. Veel ontspanning voor zowel mens als paard hier en geen druk voor beide partijen. Heel fijn voor mij ook, om te zien dat heel veel klanten daarvan genieten.

Laatste blogs

de camping is open voor het seizoen van 2019

de camping is open voor het seizoen van 2019

Vorig weekend hebben we de vlaggen langs de kant van de weg gezet en is de eerste kampeerders zijn inmiddels gekomen. Er heerst nog een heerlijke rust hier. Af en toe komt er een camper voorbij voor 1 of 2 nachten. Het weer is tot nu toe heerlijk en we bereiden ons...

grassprieten en zonnestralen

grassprieten en zonnestralen

Mijn laatste blog is alweer even geleden.....het is hier al een paar dagen prachtig weer! De grond is aan het drogen en dat betekent dat er een begin gemaakt kan worden met de nieuwe kampvuurplaats. Iemand die al eens op de camping geweest is, heeft deze het afgelopen...

Ontspannen op het strand

Ontspannen op het strand

He he eindelijk kunnen we weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat het strand op met honden en paarden. Daar geniet ik altijd zo van!

Amingo

Amingo

De proeftijd van Amingo bij een andere kudde bleek helaas geen succes. Op vakantie besloot ik dat Amingo bij ons moet blijven.

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via