Korte impressie van een fantastisch lange reis

Soms moet je er even tussenuit: 4,5 week naar de westkust van het Noord Amerikaanse continent. Begonnen op een paardenrug in de buurt van Guadeloupe, Baya California in Mexico, de reis voortgezet in een auto vanaf San Diego naar San Francisco over de Pacific Highway, gevlogen naar Canada, Vancouver en daar aan boord gestapt van het cruiseschip de Eurodam voor een bezoek aan onze zoon Jelle. Vele hoogtepunten en nieuw ervaringen opgedaan. Natuurlijk ook nieuwe ideeën voor op de camping. Het heeft weinig te maken met paarden, maar wel met goede verhalen. De foto’s geven een beetje weer wat voor moois er allemaal te zien was onderweg en misschien haal je het idee van de camping er wel uit.

Laatste blogs

Ontspannen op het strand

Ontspannen op het strand

He he eindelijk kunnen we weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat het strand op met honden en paarden. Daar geniet ik altijd zo van!

Amingo

Amingo

De proeftijd van Amingo bij een andere kudde bleek helaas geen succes. Op vakantie besloot ik dat Amingo bij ons moet blijven.

Tuin gaat op de schop

Tuin gaat op de schop

Een nieuw terras met mijn lang verlangde loungebank is in de maak. Voor de kippen komt er een winterverblijf dichter bij huis.

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via