Omgeving

Gelegen tussen Vlissingen, Koudekerke en Middelburg

De camping is centraal gelegen tussen Vlissingen, Koudekerke en Middelburg, aan de Middelburgsestraat.

Strand en zee liggen op ongeveer 3 kilometer afstand. Het dorp Koudekerke ligt op ongeveer 1 km. Koudekerke is voorzien van een warme bakker en een supermarkt met een uitgebreid assortiment. Meer informatie over het dorp is op www.koudekerke.info te zien.

Het centrum van Middelburg, op ongeveer 2,5 km afstand, is uitstekend op de fiets te bereiken. Op www.visitmiddelburg.nl vindt u uitgebreide informatie over deze stad en alle evenementen.

Het strand in Dishoek

Op ongeveer 3 km afstand vindt u het strand. In Dishoek, het dichtstbijzijnde ‘duindorp’, maar ook op vele andere plaatsen is een duinovergang naar het strand. Over veilige fietspaden, maar ook met de auto vanuit onze camping allemaal prima te bereiken. Heerlijk om daar ’s morgens voor 10.00 uur te wandelen met de honden of om paard te rijden, want dan mogen ze nog los.

Na 10.00 uur is het strand voor de badgasten. Het is eigenlijk de monding van de Westerschelde, dus er varen ook regelmatig schepen langs. Soms hele grote, wat prachtig is om te zien. Na 19.00 uur ‘s avonds mogen de honden weer los op het strand. Overdag mogen er ook honden op het strand, mits aangelijnd.