Ontspannen op het strand

He he eindelijk kunnen we weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat het strand op met honden en paarden. Daar geniet ik altijd zo van… kun je lekker je horloge thuis laten! Gisteren was de weersvoorspelling uitermate veelbelovend voor november, dus met een paar vriendinnen afgesproken lekker over het strand te gaan wandelen met honden en paarden. Jackson en Skip en natuurlijk Ziva en Gibbs waren de gelukkige deelnemers van ons erf. Jessica, mijn vriendin, stapte op Jackson. Ze zijn inmiddels al goed op elkaar ingespeeld na een aantal buitenritten te hebben gedaan.

Ik reed op Skip. Aangezien Skip nogal vergeetachtig is, vond hij het maar wat spannend dat ik na 6 weken ineens zomaar op zijn rug klom en nog buiten ook. Dit is ook niet mijn gewoonte, maar we kennen elkaar al jaren en soms komt het zo uit. Skip liet wel merken wat nerveus over de situatie te zijn, maar deed erg zijn best om te ontspannen bij een lekkere lange teugel en uiteraard zonder bit. Tja, als Ziva dan ineens uit het niets tussen de paalhoofden door komt stormen met een stok, dan kun je, als Skip, niet anders dan heel hoog met 4 benen de lucht inspringen en dat nog een keer of 3, 4 herhalen met benen naar links en naar rechts. Ondanks de vele ervaringen die ik inmiddels achter de rug heb met gekke bokkensprongen met Pippa en Poco, lag ik in het zachte zand. Niet bezeerd en snel weer opgestegen hebben we de tocht verder zonder kleerscheuren voortgezet en genoten hoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vandaag was het een dag van opruimen van spullen van de camping die nog buiten stonden. De capriolen van Skip en de val in het zachte zand zorgden voor de nodige belemmeringen in mijn bewegingsapparaat en dan valt zo’n simpel klusje niet mee, maar het is gelukt. Alles staat voor de winter binnen in de schuur. Nu maar hopen op een zachte droge winter en net zo’n prachtige zomer!

Laatste blogs

Op naar 2020!

Op naar 2020!

De camping is alweer een aantal weken gesloten. Het seizoen van 2019 is voor ons heel leuk geweest met vele passanten uit alle windhoeken van Nederland en andere Europese landen. De komende maanden staan voor mij in het teken van werken in het onderwijs en de paarden...

de camping is open voor het seizoen van 2019

de camping is open voor het seizoen van 2019

Vorig weekend hebben we de vlaggen langs de kant van de weg gezet en is de eerste kampeerders zijn inmiddels gekomen. Er heerst nog een heerlijke rust hier. Af en toe komt er een camper voorbij voor 1 of 2 nachten. Het weer is tot nu toe heerlijk en we bereiden ons...

grassprieten en zonnestralen

grassprieten en zonnestralen

Mijn laatste blog is alweer even geleden.....het is hier al een paar dagen prachtig weer! De grond is aan het drogen en dat betekent dat er een begin gemaakt kan worden met de nieuwe kampvuurplaats. Iemand die al eens op de camping geweest is, heeft deze het afgelopen...

Amingo

Amingo

De proeftijd van Amingo bij een andere kudde bleek helaas geen succes. Op vakantie besloot ik dat Amingo bij ons moet blijven.

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via