Tuin gaat op de schop

Een nieuw terras met mijn lang verlangde loungebank is in de maak. Voor de kippen komt er een winterverblijf dichter bij huis. Zo blijft het mogelijk voor de kipjes om te smikkelen van onze groenteresten.

In de winter loop ik minder snel naar het buitenverblijf door de modder en de kou en de regen. Bovendien hoop ik dan eindelijk weer een heel ei te vinden in een kippenhok waar geen kraaien op bezoek komen.

Voor dit alles heb je zo ongeveer 8 kuub zand nodig. Een hele berg en Ziva heeft ook meegeholpen met het verplaatsen ervan. Helaas niet helemaal in de goede richting. Wel lekker koel natuurlijk om er middenin te gaan liggen na een intensieve boswandeling. Gekke hond!

Laatste blogs

Ontspannen op het strand

Ontspannen op het strand

He he eindelijk kunnen we weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat het strand op met honden en paarden. Daar geniet ik altijd zo van!

Amingo

Amingo

De proeftijd van Amingo bij een andere kudde bleek helaas geen succes. Op vakantie besloot ik dat Amingo bij ons moet blijven.

blog03

Over mij

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en onze kinderen staan aan het begin van hun zelfstandige leven. Kom je op de camping, dan maak ik graag een praatje over het hier en nu en luister naar de verhalen over reizen en belevenissen van klanten. Ik hou van de zon, loop graag met mijn honden over het strand en knuffel dagelijks mijn paarden.

Volg mij ook via